donderdag 10 oktober

De avond van muziek en gezelligheid

Tijd: 18.30 – 22.00 uur
Plaats: Don Bosco Assel, Pomphulweg 106, Hoog Soeren

Samen eten verbindt. De Vredes ambassadeur, Ragaiy Sinout, kookt een maaltijd die we samen genieten, waarna Harry Loco een muzikaal optreden verzorgt.

Ragaiy Sinout is geboren in Egypte en al ruim 22 jaar in Nederland woonachtig. Hij is de grondlegger van de Kémi Ra organisatie, die zich bezig houdt met sociaal-maatschappelijke vraagstukken en de integratie van etnische groepen in Nederland. Hij geldt als een belangrijke verbindende schakel tussen migranten, gemeente en andere organisaties en individuen die integratie helpen verbeteren. Vanwege zijn spontane rechtvaardigheidsgevoel en zijn kennis van culturen wordt Ragaiy geregeld gevraagd om te bemiddelen bij conflicten.

Ragaiy is ook bestuurslid van de Stichting Don Bosco Assel Centrum en werkt graag en veel samen met allerlei organisaties en samenwerkingsverbanden, waaronder Stichting Samenspraak Apeldoorn, Stichting Mondiaal Apeldoorn, kerken en moskeeën.

Na de maaltijd worden we getrakteerd op een muziekoptreden van Harry Loco. Harry Loco’s muziek ademt positieve vibes. Harry’s stem in combinatie met het de heldere sound van zijn finse Landola guitars en scheurende harmonica’s doen herinneren aan de beste dagen van Dylan. Harry verzorgt regelmatig shows in Europa, de Verenigde Staten en de optredens tegen oorlog, racisme en onrechtvaardigheid voor Amnesty International, Warchild en andere organisaties.

Aanmelden is verplicht via contact@vredesweekapeldoorn.nl

Georganiseerd door Don Bosco