zondag 26 september

Meditatie voor Vrede

Meditatievoorvrede 26september2021vredesweekapeldoorn

 

Tijd: 19.30-20.30uur meditatie, 19.15uur inloop, 

20.30-21.00uur thee 

Plaats: Cocoon Club, Léyoga, Deventerstraat 130P, 7321 CD Apeldoorn 

Parkeren: Gratis 

Het woord samenleven zou genoeg moeten zijn om uit te leggen dat iedereen onderdeel is van onze samenleving. Helaas voelt dit in de praktijk soms anders. Zeker in de huidige tijd nemen we waar hoe makkelijk onze maatschappij verdeeld raakt. Nu meer dan ooit voelen wij de behoefte om vanuit liefde en acceptatie te verbinden. Wij geloven dat yoga en meditatie helpen om eerst die verbinding met jezelf aan te gaan. Zo ontstaat er ruimte om vanuit bewustzijn en liefde te verbinden met anderen en te werken aan een inclusieve samenleving, want iedereen hoort erbij! 

Ter afsluiting van de Vredesweek is de Cocoon Club open om samen te mediteren. Door samen in een te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Deze meditatie is de start van een regelmatig samenzijn, iedere 2e zondag van de maand. 

Docent Nicole Gigatti 

Inschrijven 

Voel je welkom. Ook als je geen ervaring hebt met mediteren. Aanmelden is verplicht via www.momoyoga.nl/leyoga. We zullen je gegevens alleen in geval van nood gebruiken. Deelname is op basis van vrijwillige donatie. 

Blijf je liever thuis of wil je vanaf een andere plek meedoen? 

Deze les vindt plaats in de Cocoon Club en is tevens online te volgen. Boek via www.momoyoga.com/leyoga de online les. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang een zoom link om in te loggen.