zondag 27 september

Meditatie voor Vrede

Tijd: 16:00-17:00 uur

Plaats: Cocoon Club, Léyoga, Deventerstraat 130P, 7321 CD Apeldoorn

Parkeren: Gratis

Ben je op zoek naar je innerlijke vrede? Kom dan op zondag 27 september met ons vieren in meditatie voor Vredesweek.

Een betere wereld begint bij jezelf. Maar hoe doe je dit? Wij geloven dat je met meditatie al heel ver kunt komen. Het is voor velen een zweverig begrip, echter betekent dit bewust observeren wat er allemaal in je omgaat. In ons drukke leven, gaan we daaraan voorbij. Door leren stil te zitten en open te staan voor jezelf, zonder oordeel kun je makkelijker omgaan met uitdagingen en stress. Ook creëer je lichaamsbewustzijn, kom je dichterbij jezelf en zo ook bij de ander.

Ben je nieuwsgierig, maar heb je nooit gemediteerd? Schroom niet om te komen, iedereen is welkom!

Inschrijven doe je via https://www.momoyoga.com/leyoga/ en selecteer de sessie: op locatie of online meditatiesessie van zondag 27 september. Een profiel is nodig om in te schrijven. Wij bewaren geen gegevens en de profiel is verwijdered na de evenementen van ons systeem.

Wil je graag meedoen? Of blijf je liever thuis? Via www.momoyoga.com/Leyoga schrijf je je ook in voor de virtuele les en sturen wij een link. 

Ga voor informatie over yoga docent Nicole Gigatti op https://leyoga.nl/leonie-de-dreu/nicole-gigatti/ en bezoek ook de instagram pagina yoga_with_giggi 

Georganiseerd door Léonie de Dreu en Nicole Gigatti