Persbericht

Vredesweek: Media en Downloads

Van 17  t/m 25 september 2022 vindt ook in Apeldoorn de vredesweek plaats. Overal in Nederland worden die week festivals, lezingen, workshops, vieringen, dialoog, debatten en andere activiteiten georganiseerd om invulling te geven aan de internationale dag van de vrede: 21 september.

De Vredesweek Apeldoorn is een van de meest succesvolle en diverse Vredesweekvieringen in Nederland. Een week vol activiteiten en evenementen voor verschillende leeftijden en interesses. Er zijn lezingen, dialogen, workshops, kunst en tekenwedstrijden voor kinderen en voorstellingen en activiteiten vanuit verschillende achtergronden, geloven en culturen. Het doel is de bewustwording van het belang van vrede te vergroten, iets wat de huidige dynamische en onzekere wereld misschien wel belangrijker is dan ooit. Het helpt om even afstand te nemen van de dagelijkse routine en te reflecteren op onze wereld in een breder perspectief.

Wij zouden u dankbaar zijn als u ons kunt helpen meer mensen te bereiken. Misschien kunt u dit bericht delen, of op andere wijze bijdragen? U kunt het persbericht en foto’s  hieronder downloaden (Word, pdf en jpeg format) voor uw nieuwsitems.

 

Neem gerust contact op voor vragen of ondersteuning.

Lees alles over de activiteiten waar je tijdens de vredesweek aan mee kunt doen op onze facebookpagina.