18 september 2022

Walk of Peace: Vredeswandeling

Datum             zondag 18 september

Tijd                  11:00 uur

Plaats              Muziektent oranjepark, Beekpark, Brinkpark bij Paviljoen,                           Baron sloetkade tegenover apotheek.

Aanmelden:    info@injeelement.net

Op zondag 18 september wordt er, door Ursula Bouwmeester van “in je element”, voor de eerste keer een Walk of Peace georganiseerd in Apeldoorn op de eerste zondag van de Vredesweek.

Rond 11 uur verzamelen kleine groepen wandelaars zich op vier plekken in de buurt van het centrum van Apeldoorn: muziektent Oranjepark, Beekpark, Brinkpark bij Paviljoen, Baron Sloetkade tegenover apotheek. 

Vanuit deze vier windrichtingen zullen ze een korte meditatieve wandeling lopen voor de vrede, de Walk of Peace, eindigend op het marktplein. Ze zijn zoveel mogelijk in het wit (of licht) gekleed. Bij de vier verzamelpunten heten de begeleiders hen welkom en geven hen uitleg. Na de wandeling word er samen gezongen en is er een stiltemoment. Einde om ongeveer 12.00 uur.

De begeleiders (en lopers) zingen en spelen tijdens het lopen het refrein van The Prayer of the Mothers, het lied van de Israëlisch-Palestijnse vrouwen die gezamenlijk strijden voor vrede. Wij lopen voor vrede in het groot en in het klein. Heb je belangstelling om mee te lopen laat het me weten en geef door bij welke startplaats je wilt verzamelen: info@injeelement.net

From the North to the South
From the West to the East
Hear the prayer of the mothers
Bring them peace, bring them peace

Deze activiteit wordt georganiseerd door Ursula Bouwmeester van In je element.